Be om flytthjälp? 

Ska du flytta och behöver hjälp? Har man inte råd att anlita en flyttfirma kan man givetvis ta hjälp av familj och vänner som vill och kan ställa upp. Vet man om att det är mycket som ska flyttas kommer hjälpen kännas väldigt värdefull och tar bort en stor tyngd från ens axlar. Tänk på att ha framförhållning och hör av dig till dina vänner eller familj i god tid, helst några veckor innan, eller boka med en bra flyttfirma stockholm. På så sätt hinner dem planera och se till att vara ledig just den dagen. 

 

Att be vänner om hjälp med flytten är definitivt mycket billigare än att anlita en flyttfirma inom huddinge. Hela upplevelsen kanske till och med blir ett roligt minne då du och dina vänner får spendera en hel dag tillsammans. Om allt går rätt till det vill säga. Det är viktigt att visa tacksamhet och kanske ge något tillbaka till sina vänner efter all deras hjälp. Tar man sina vänners hjälp för givet kanske relationen tar en vändning till det sämre i framtiden. När man flyttar och får hjälp av nära och kära hör det nästan alltid till att äta den obligatoriska flytt-pizzan och kanske några öl efteråt. 

 

Så, de bästa fördelarna med att be sina vänner om flytthjälp är framförallt att det inte behöver kosta mycket eller kanske inget alls, men också att man får kvalitetstid med sina vänner och kan göra det till en rolig grej. Gå annars in på flyttfirmaistockholmslän.se. Dock är det inte bra att försöka tvinga någon familjemedlem eller vän att komma och hjälpa till för att man tycker att det är deras plikt bara för att man känner varandra. Det är mycket roligare att veta att ens vänner är där på eget iniativ, då känns allting mycket lättare och att ge dem någonting i gengäld känns då mycket bättre. 

 

En av nackdelarna kan dock vara att det tar lång tid och att det kanske blir väldigt påfrestande för dem som är inblandande i flytten. Bor man till exempel jättestort och ska flytta till ett nytt ställe som också är jättestort så behövs det planering innan man ber om hjälp. Då kanske man får räkna med att det behövs minst 4 personer. Frågar man då bara 2 vänner är risken att det blir för tungt och jobbigt så det hela blir en dålig upplevelese. Tänk även på att boka en flytttransport som är tillräckligt stor, det är rena rama mardrömmen om man bokar en bil som är för liten och kanske får åka flera vändor så att flytten tar dubbelt så lång tid, kolla först på Gula sidorna. Det är alltid den som flyttar som har ansvaret att allting står rätt till med planering och transport. Det är viktigt att alla arbetar tillsammans och hjälps åt. Bara för att du har tagit hjälp av dina vänner betyder det inte att dem ska göra allt jobb. Det är bäst att hålla en god ton och visa uppskattning till varandra så att man inte blir osams. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *